SPAR 10.000 KR

Climadrive Z1 (INKLUSIVE LITHIUMBATTERI)

DKK 69.995,00 DKK 59.995,00

PÅ LAGER I ALLE FARVER

Modellen fåes i en sporty turkis farve, en flot dybere blå og den klassiske røde farve.

INKLUSIVE LITHIUMBATTERI TIL EN VÆRDI AF 12.000,-

2200W MOTOR

STOR UDSTYRSPAKKE

GODKENDT TIL 2 PERSONER

HASTIGHED: 25-30 KM/T

KRÆVER IKKE KØREKORT

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

1.417 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 59.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.417 kr. Samlede kreditomkostninger 7.992 kr. Samlet tilbagebetaling 67.987 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 6,45%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Kategori:

Produkt &
prisgaranti

Økonomisk

Klimavenligt

Landsdækkende
service

Inklusive 50 Ah lithiumbatteri.

Opgradering til 70 Ah: +5.000,-

Opgradering til 100 Ah: +10.000,-

Tilkøb af 2 kw oliefyr: +7.000,-

Bliv set i alle forhold.

Vores model Z1, har et både flot, sikkert og energibesparende lys. Både foran og bagpå har modellen LED lys. Bilen er udstyret med både positionslys, nærlys, fjernlys og tågelys. Du kan kontrollere alle disse inde fra kabinen. Den store digitale skærm, har også en lysindikator, så du kan se hvilke lys du har tændt for. Dine blinklys betjenes også fra styret, og vises også i indikatoren for lysene.

Farven der passer netop dig.

Modellen Z1 er vores mest solgte kabinescooter. Det er derfor vigtigt for os, at have en scooter som passer jeres smag. Climadrive Z1 kommer derfor i tre flotte farvekombinationer. Blandt andet en blå med sort, en klassisk rød med sort, samt den sporty version som er turkis og sort. Fælles for dem alle er de indvendige detaljer. Et flot for- og bagsæde i sort kunstlæder, samt et flot instrumentbræt med den digitale skærm.

Sikkerhed er vigtigt.

Climadrive Z1 er kendt for en stor køreglæde, men det er ikke kun denne som er i top. Denne kabinescooter er ekstrem rummelig, og tilbyder samtidigt et rigtig godt udsyn. De blinde vinkler i denne model er meget små. Sidespejlene som kan klappes ind tilbyder et rigtig godt udsyn, så du kan orientere dig i forhold til andre trafikanter. Derudover er den udstyret med tromlebremser bag samt hydrauliske skivebremser for. Begge disse aktiveres fra håndbremserne inde i kabinen. Z1 er udstyret med et bakkamera , som er indbygget i det digitale display – så du kan parkere trygt og sikkert.

Komfort for dig og din passager.

Z1 er udstyret med et behageligt bagsæde, som kan justeres til den enkelte person. Ved siden af dette, findes god plads til placering af for eksempel indkøbsposer med mere. Både foran og bagi findes der opbevaringsrum til diverse genstande. Køretøjet er godkendt til 2 personer og har en lastevne på hele 190 kg. Benpladsen er også rigtig fornuftig i denne model, og den er blandt de eneste kabinescootere som egner sig til to voksne mennesker. Hvis der skal være plads til to, er modellen Z1 et rigtig godt bud.

Bredde

1200 mm

Længde

2240 mm

Højde

1700 mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Climadrive Z1 (INKLUSIVE LITHIUMBATTERI)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *