Climadrive XL4

DKK 23.995,00

PÅ LAGER

500w Motor

Ca. 40 km rækkevidde

Ca. 15 km/ t

20Ah blybatteri

Med tag

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

614 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 23.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 614 kr. Samlede kreditomkostninger 5.472 kr. Samlet tilbagebetaling 29.467 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,97%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Produkt &
prisgaranti

Økonomisk

Klimavenligt

Landsdækkende
service

Kanon komfort.

Vores model XL4 er en el scooter til dig, som gerne vil kunne komme nemt fra a til b. Køretøjet kommer med en stærk 500w elmotor, som er ligeglad med om det går op- eller ned af bakke. X4 er født med et justerbart sæde, hvilket gør køreoplevelsen ekstra behagelig. Derudover er der mulighed for at vippe begge armlæn op, hvis de skulle være i vejen.

Moderne instrumentering.

XL4 er udstyret med et moderne LCD display, som holder dig informeret under kørslen. Her kan du se hastighed, batteriindikation, triptæller samt status på blandt andet lys. På siden af displayet kan du indstille lyset som både indeholder nærlys, fjernlys og positionslys, samt bruge hornet hvis det skulle være nødvendigt.

Masser af bagageplads.

XL4 er udstyret med to store bagagerum. Både et bag sædet, samt et rum under sædet. Tilfælles for begge er, at du skal benytte nøglen for at tilgå disse. Det vil altså sige, at du trygt og sikkert kan have dine ting med på turen.

Mulighed for tag over hovedet.

Climadrive XL4 er en af de eneste muligheder for, at købe en el scooter med tag. Du har altså nu muligheden for, at få en el scooter med tag over hovedet – uden at skulle give afkald på et lille samt meget billigt køretøj.

Ønsker du ikke tag over hovedet, så klik her for at se X4 istedet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Climadrive XL4”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *