SPAR 2.000 KR

Climadrive X3

DKK 15.995,00 DKK 13.995,00

PÅ LAGER

1000w Motor

Ca. 40 km rækkevidde

15 km/t eller indregistreret som knallert 30

20Ah blybatteri

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

460 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 13.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 460 kr. Samlede kreditomkostninger 2.544 kr. Samlet tilbagebetaling 16.539 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,77%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Produkt &
prisgaranti

Økonomisk

Klimavenligt

Landsdækkende
service

Kanon komfort.

Vores model X3 er en elektrisk scooter til dig, som gerne vil kunne komme hurtigt fra A til B. Samtidigt med at denne scooter er hurtigere end de fleste, er der tænkt på føreren af køretøjet. Scooteren er nemlig født med et drejeligt sæde, hvilket gør ind- og udstigninger nemmere. Derudover er der mulighed for at vippe begge armlæn op, hvis de skulle være i vejen.

Moderne instrumentering.

X3 er udstyret med et moderne digitalt display, som holder dig informeret under kørslen. Her kan du se hastighed, batteriindikation, triptæller samt status på blandt andet lys. På siden af displayet kan du justere forskellige niveauer af hastighed, samt du kan indstille lyset som både indeholder nærlys, fjernlys og positionslys.

Masser af bagageplads.

X3 er udstyret med to store bagagerum. Både et bag sædet, samt et rum under sædet. Tilfælles for begge er, at du skal benytte nøglen for at tilgå disse. Det vil altså sige, at du trygt og sikkert kan have dine ting med på turen. Ikke nok med de to rum, så er scooteren også udstyret med en hank foran til en evt. indkøbspose samt kopholder.

Hurtigt fra A til B.

Med X3 kommer du hurtigt fra A til B. Scooteren er nemlig godkendt som en knallert 30, hvilket giver mulighed for at køre imellem 15-30 km/ t. Dette er altså cirka dobbelt så meget som en normal elscooter som typisk køre 10-15 km/ t. Den er derfor genial til dig, som har et behov for at køre mere end bare de små ture inde i byen og gerne vil kunne køre mere end 10-15 km/t.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Climadrive X3”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *