SPAR 7.000 KR

Climadrive S1

DKK 44.995,00 DKK 37.995,00

PÅ LAGER

Den sporty

2000W motor

Basic udstyrspakke

Godkendt til 2 personer

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

915 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 37.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 915 kr. Samlede kreditomkostninger 5.892 kr. Samlet tilbagebetaling 43.887 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,50%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Kategori:

Produkt &
prisgaranti

Økonomisk

Klimavenligt

Landsdækkende
service

Effektiv opbygning.

Climadrive S1 er bygget i et meget aerodynamisk design. Hjulene er placeret på siden af køretøjet for, at skabe stabilitet i køretøjet, men uden at skabe unødigt vindmodstand. Dette gør altså, at S1 er bygget for at have så lidt vindmodstand som muligt, hvilket giver en bedre rækkevide for køretøjet. Bemærk dog at opbygningen medfører, at dørene ikke kan lukke så meget op, hvilket gør ind- og udstigning lidt sværere. Vil du gerne have en kabinescooter med nem ind- og udstigning, så tjek denne – ClimaDrive J1.

På tur med passager.

Modellen S1 har tilfælles med vores andre kabinescootere, at den er godkendt til 2 personer. Bag førersædet finder du et dybt bagsæde, med ryglæn så passageren sidder fornuftigt. Godkendelsen til 2 personer er både gældende for modellen som knallert 30 og som knallert 45. Bemærk at der ikke er meget benplads til passageren i denne model. Ønsker du mere benplads, så tjek vores model Climadrive J1 eller Climadrive Z1

Sikkerheden er i top.

S1-modellen kommer standard med indbygget bakkamera. I skærmen er der installeret hjælpelinjer, som hjælper dig til at parkere køretøjet trygt og sikkert. Kabinescooteren er også udstyret med positionslys, nærlys, fjernlys, kørelys, stoplys og blinklys. Alle disse er bidragende til en sikker kørsel, så du kan køre uanset hvilken tid på døgnet det er. S1 kommer standard med hydrauliske bremser både for- og bag, hvilket også øger sikkerheden, så du kan bremse når du har brug for det.

Moderne instrumentering.

Kabinescooteren S1 kommer med et LCD display så du kan holde dig opdateret. Her vises køretøjets hastighed, triptæller samt en indikation for strøm på batteriet. Ovenover displayet finder du en bar som viser status for køretøjets lys. Her kan du se hvilket lys der er tændt på køretøjet, så du ikke risikere at bruge unødigt strøm.

Behagelig komfort.

I denne model får du et lækkert førersæde i sort kunstlæder. Herfra har du et fint udsyn over vejen, samt dine spejle så du også kan holde dig opdateret med hvad der foregår bag- og på siden af dig. Herfra kan du også kontrollere køretøjet, da du har adgang til styret, gassen og selvfølgelig bremsen. Udover dette kan du tilgå de forskellige funktioner til lys, samt ekstraudstyr som står beskrevet under dette.

Fornuftig udstyrspakke.

Kabinescooteren Climadrive S1 har en fin udstyrsliste. Kabinescooteren kommer blandt andet med elektriske ruder, vindersvisker og et varmeapparat. Derudover har du et flot LCD display, som viser dig køretøjets hastighed mm. Der er også installeret en mindre radio, så du kan spille musik imens du nyder turen. Førersædet er justerbart, så du kan indstille positionen som du ønsker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Climadrive S1”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *